Kinderwerkgroepen

Kinderraad

De mening van de kinderen vinden wij heel belangrijk! De kinderraad is daarom een waardevol orgaan bij ons op school. De raad bestaat uit kinderen van de verschillende units en wordt ondersteund door een coach.

Werkgroep mediatoren

Naast de leerlingenraad hebben we meerdere werkgroepen die geheel uit kinderen bestaan. Zo hebben we de werkgroep mediatoren. Deze werkgroep bestaat uit kinderen van verschillende leeftijden. Zij zijn actief tijdens het buitenspelen: lopen rond, luisteren en grijpen indien nodig in. Natuurlijk zijn onze mediatoren getraind door onze gedragsspecialist én gecertificeerd.

Werkgroep groen op school

We hebben de werkgroep groen op school. Deze leden onderhouden de tuin, weten wat er in de tuin moet gebeuren, werken volgens schema’s en halen hun expertise bij elkaar of bij ouders.

Werkgroep schoon en netjes

De werkgroep schoon en netjes is vooral aan het einde van de dag actief. Zij dragen zorg voor de gezamenlijke ruimtes, maar stimuleren de andere kinderen ook door goed voorbeeldgedrag en aanmoediging.

Werkgroep rondleidingen

Rondleidingen worden waar mogelijk gegeven door kinderen van de werkgroep rondleiders. Zij zorgen voor een warm welkom van onze gasten, laten onze school zien en beantwoorden tal van vragen.

Werkgroep winkel

De kinderen die in de (boek)winkel werken hebben een veelzijdige taak: inkoop, pr, etaleren, boekhouding en een goed oog hebben voor de wensen van de klant.